VIATA AMOROASA DUPA NASTERE
Sorry. No posts in this category yet

Nu mai este nicio surpriza pentru nimeni ca dupa nastere mamica isi poate relua viata amoroasa. Daca a suferit o nastere naturala, dupa controlul de 40 de zile medicul isi va da acceptul pentru a incepe in mod bland si gentil din nou, viata intima alaturi de partener.

Viata amoroasa dupa nastere este destul de dificila la inceput, mai deloc condimentata, insa frumoasa. Pentru ca acum cuplul are si un rod al iubirii, un copil frumos. Viata amoroasa dupa nastere poate fi reluata dupa perioada de lauzie.

Daca mamica nu se simte confortabil inca, trebuie lasata pana ce isi revine complet. Pe plan psihic, viata amoroasa dupa nastere are rolul de a mai ridica moralul mamicii afectata de depresia post partum. Inca nu stii daca este sau nu este bine sa incepi viata intima cu partenerul? Asculta-ti corpul si inima si nu va privati ambii de niste clipe foarte frumoase din cauza unor superstitii care nu sunt fondate. Viata normala de cuplu trebuie sa mearga inainte ca si proaspat parinti care isi impartasesc unul altuia sentimentele prin atingeri tandre.

Ro-Mamma
Logo