RECUPERARE DUPA NASTERE
Sorry. No posts in this category yet

Este destul de greu sa te recuperezi dupa o nastere, fie ea naturala, cu epidurala sau prin cezariana. Indiferent cum ar fi, este un eveniment ce te marcheaza pe viata in mod placut, insa pe termen scurt in mod neplacut.

In afara de durerile resimtite in timpul nasterii, femeile trebuie sa suporte si migrenele din cauza anesteziei sau scurgerile datorate perioadei de lauzie. Recuperarea dupa nastere este dificila din toate punctele de vedere. Corpul este slabit, libidoul este scazut, organismul incearca sa isi revina la normal, atat din punct de vedere al greutatii cat si la nivel psihic.

Recuperarea dupa nastere implica si o alimentatie corecta si o odihna indelungata, asa cum vei afla pe Ro-mamma. In masura in care poti, fa acest lucru pentru ca sa iti revii mai repede dupa actul de bravura pe care l-ai facut si anume acela de a da nastere unui prunc. Este normal sa te simti o perioada mai ciudat, sa nu te obisnuiesti cu ideea, insa incet-incet iti vei relua vechile obiceiuri placute, te vei ocupa si de bebelus in totalitate si recuperarea va fi totala dupa nastere.

Ro-Mamma
Logo