NASTEREA IN APA
Sorry. No posts in this category yet

In tara nu este o practica prea des intalnita insa in strainatate, nasterea in apa este alegerea a mii de mamici care doresc sa nasca fara dureri.

Nasterea in apa este relaxanta, este un eveniment unic la care poate participa si tatal si moasa, chiar si o doula care sa aline durerea mamicii. Apa trebuie sa fie calda, ceea ce va mai diminua din durerea contractiilor, iar pozitia in care se va aseza mamica va fi una cat se poate de naturala. Copilul va iesi mult mai usor, riscul rupturii de perineu este mica, iar expulzia simpla.

Nasterea in apa este o practica de cateva zeci de ani si rezultatul multor studii. Acum se practica si la noi, in anumite spitale. Este o metoda sigura de a aduce pe lume in copil, care are numeroase beneficii pentru mama si copil. Cu siguranta nu este necesara epiziotomia in cazul nasterii naturale in apa, decat in cazuri foarte rare. Ro-mamma iti prezinta caracteristicile interesante ale nasterii in apa si motivele pentru care o asemenea alegere ar fi una potrivita.

Ro-Mamma
Logo