PREGATIREA NASTERII
Sorry. No posts in this category yet

Te pregatesti sa aduci pe lume un bebelus? Atunci nu ai fost niciodata la fel de bucuroasa ca si acum. Insa nici la fel de tematoare.

Nasterea, fie ea naturala sau prin cezariana, este destul de dificila pentru mamicile care nu stiu ce le asteapta. Citeste dinainte informatii utile pe Ro-mamma ca sa te duci in sala de nasteri cu zambetul pe buze si mai increzatoare. Pregatirea nasterii este o etapa importanta, atat la nivel fizic cat si psihologic.

Nu te-ai dus la cursuri specializate pana acum? Cauta pe YouTube cursuri Lamaze sa vezi cum trebuie sa respiri pentru a naste mai usor si mai rapid. Nu stii ce trebuie sa contina bagajul pentru maternitate? Pregateste-te pentru nastere verificand lista propusa de specialistii Ro-mamma. Primeste cele mai bune sfaturi pentru o nastere reusita si concentreaza-te pe faptul ca va trebui sa asculti indicatiile pretioase ale medicului sau ale moasei atunci cand vei naste.

Afla si cum trebuie sa te pregatesti pentru nastere din punct de vedere legal, sa intri in concediul medical si de asemenea cum poti sa iti usurezi travaliul, motivul de temere pentru orice femeie insarcinata. Tine cont de sfaturile pentru pregatirea nasterii si asigura-te ca esti pregatita din toate punctele de vedere.

Ro-Mamma
Logo