DUPA NASTERE

Totul despre nastere

Din sectiunile de mai jos, o mama poate afla totul despre nastere, incepand de la stadiile de travaliu si pregatirea, pana la tipurile de nastere, ...

Show next

Cum te recuperezi dupa nastere, pas cu pas? Cine iti explica ce ai si ce nu ai voie sa faci dupa o nastere naturala? Dar dupa o cezariana?

Ro-mamma iti spune totul despre recuperarea dupa nastere, sau perioada de lauzie. Mama trebuie sa se odihneasca, sa se alimenteze corect, sa se simta apreciata si sa nu fie lasata sa cada in depresia postnatala, in plus trebuie sa gaseasca mancare calda in fiecare zi.

Daca si tu te confrunti cu o perioada dificila dupa nastere, atunci recupereaza-te mai usor sau afla toate etapele si cum poti fi ajutata. Recuperarea dupa nastere implica recuperarea fizica si cea psihica. Nu este usor sa ai dintr-o data un omulet neajutorat in ingrijire. Este deopotriva frumos insa si o mare responsabilitate. De aceea trebuie sa stii ce este normal si ce nu este normal sa patesti dupa nastere, cat dureaza sa te recuperezi, daca este mai simplu sa iti revii dupa o operatie cezariana sau dupa o nastere naturala. Recuperarea dupa nastere implica si unul sau chiar doua controale la medicul ginecolog si, de ce nu si un set de analize.

Cheia recuperarii dupa nastere este miscarea si alimentatia sanatoasa. Pentru a te vindeca destul de repede, atat dupa o operatie cat si dupa o nastere vaginala, mananca sanatos si fa miscare zilnic, chiar si cu copilul in carut.

Ro-Mamma
Logo