Alegerile pe care le ai de facut cand vine vorba despre noul nascut sunt de departe cel mai dificil de realizat.

Cand din toate partile esti asaltat cu oferte care mai de care mai atractive, ai tendinta de a te rezuma la cele ce te-au impresionat printr-un detaliu poate mai mult sau mai putin important. Sunt numeroase aspecte la care trebuie insa sa te raportezi, oricare ar fi alegerea pe care trebuie sa o faci.

In ceea ce priveste caruciorul pentru bebe, poti sa iei o decizie mai simplu si mai rapid atunci cand ai cat de cat habar legat de ceea ce trebuie sa cumperi. In mediul online vei gasi o sumedenie de ghiduri si rezumate cu privire la o alegere inspirata, dar si asa trebuie sa ai grija in care sa te increzi. Unele provin de la producatori ce doar doresc sa isi vanda marfa, chiar daca poate aceasta nu se prezinta asa cum sustin acestia. In fine, exista si la acest capitol tot felul de capcane in care poti cadea destul de usor, mai ales daca esti viitor parinte lipsit de experienta.

Care carucior este mai potrivit copilului meu?

In primul rand, cand ai de facut o asemenea alegere, trebuie sa te raportezi la siguranta si sanatatea celui mic. Asadar, indeplineste caruciorul care ti-a atras atentia normele de siguranta impuse legal? Ii va oferi copilului posibilitatea de a adopta, spre exemplu, o pozitie corespunzatoare in acesta? Este un aspect crucial, mai ales in primele luni de viata, cand coloana micutului este in curs de dezvoltare.

De asemenea, este ideal a viza un model de carucior care raspunde unor nevoi multiple si nu doar celei de a transporta copilasul de ici colo. Daca vrei ca si tie ca parinte sa iti fie comod sa il plimbi, ai in vedere si optiunile mai moderne. Unii parinti o sa isi puna intrebari de genul „de ce ne trebuie carucior 3 in 1” sau altele asemenea. Raspunsul este simplu. Plimbarile vor fi mai placute pentru ca functiile multiple ale articolului vor usura diversele sarcini pe care le ai de realizat – alaptarea copilului, depozitarea celor necesare ingrijirii in spatiul special conceput in acest sens, husa de protectia impotriva factorilor de mediu si asa mai departe.

Totodata un parinte trebuie sa aleaga caruciorul si dupa cat este acesta de practic. La ce ma refer prin asta? Lasand la o parte aspecte precum un spatiu de depozitare potrivit, respectiv o geanta pentru cele necesare ingrijirii micutului, este de preferat ca modelul ales sa aiba in dotare un maner destul de practic si eficient in manevrare. Parintii vor avea nevoie de flexibilitate si numai un carucior cu maner ergonomic, special gandit pentru confortul acestora, va fi o satisfacere a acestei necesitati.

Desigur ca multe alte aspecte pot fi avute in vedere in alegerea caruciorului. Dupa plac, unii se raporteaza la design, la stil, altii la optiunile cromatice si tot asa. Indiferent insa de preferinte, pe nichiduta.ro gasesc doritorii o sumedenie de modele practice, comode si calitative, la preturi echitabile.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!