avort spontan 21 saptamani - intrebari si raspunsuri |

Acasă Forumuri Copii Gemeni Avort spontan 21 saptamani

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  adina-iuliana acum 5 ani, 1 lună.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • Avort spontan 21 saptamani

  adina-iuliana
  Participant

  Buna ziua! Imi este extrem de greu sa scriu tot ce mi s-a intamplat, insa a-si vrea sa stie cat mai multe persoane tocmai sa nu treaca prin tot ce am trecut eu.
  In luna iunie 2015, am mers in Grecia ptr FIV, fertilizare care a reusit din fericire -Sarcina gemelara- fericire fara margini.
  Totul a mers normal, extrem de bine, pana pe data de 18 noiembrie, ziua nenorocita in care am mers la morfologia ptr al II -lea treimestru.
  Medicul care mi-a facut morfologia, a inceput cu o ecografie transvaginala, ecografie care zic eu si alti medici ca m-a nenorocit!
  Avand colul foarte scurt, prin efectuarea acelei ecografii nu a facut decat sa mi se deschida colul si sa-mi provoace nasterea. Imediat dupa ce am iesit din cabinetul medicului , dr Ples, m-au apucat contractiile, iar in 30 min eram la camera de garda.
  Sustin ca, cauza avortului spontan a fost aceea ecografie, avand in vedere mai multe aspecte: cu o zi inainte, am fost la medicul meu care imi monitoriza sarcina si care mi-a facut eco abdominala, spunandu-mi ca totul este in regula. Deasemenea mi-au monitorizat contractiile, contractii care nu existau.
  Iar a doua zi , imediat cum am iesit de la morfologie, mi s-a intamplat cea mai mare nenorocire, m-au apucat contractiile.

  Am vb cu mai multi medici care mi-au spus f clar, ca medicul.putea f bine sa vada colul si pe sus, insa probabil a fost mai usor ptr dna doctor sa faca acel lucru. Colul fiind f scurt, instrumentul acela nu a facut decat sa-mi provoace nasterea. Poate ca astazi nu eram in situatia asta! Nu eram plina de frustrare, furie, ura pe acest medic care mi-a nenorocit sufletul si viata. M-a marcat ptr todeauna atat pe mine cat si pe sotul meu.
  Va rog din suflet, alegeti cu atentie unde mergeti, exista si medici fara suflet, superficiali!

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Citeste si

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:

Distribuie prietenilor tai!

NOUTATI DE LA RO-MAMMA
INSCRIE-TE la newsletter si primesti ultimele noutati.