avertisment - vaccinul impotriva gripei porcine - intrebari si raspunsuri |

Acasă Forumuri Generale Orice altceva AVERTISMENT – vaccinul impotriva gripei porcine

Acest subiect conține 16 răspunsuri are 6 voci și a fost actualizat ultima dată de  flory83 acum 11 ani, 10 luni.

Vizualizare 17 articole - 1 la 17 (din 17 în total)
 • Autor
  Mesaje

 • flory83
  Participant

  Trebuie sa stiti ca
  Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii va dau dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati despre riscurile vaccinarii. Dar nu puteti fi obligati.

  Virusul gripei porcine
  1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

  2 nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent

  3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare)

  4 conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară

  Cât de gravă este gripa porcină?
  1 simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate

  2 gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”)

  3 boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării

  4 în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A

  deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

  Un vaccin periculos!
  provoacă cancer şi alte boli grave:
  1 mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
  celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion de pui, etc.)
  vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

  2 sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
  în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

  3 nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani

  Deoarece conţine:

  4 adjuvanţi toxici
  cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii şi şoc anafilactic

  5 adjuvanţi noi
  pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi squalena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.

  Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

  Organizaţia Mondială a Sanătăţii introduce dictatura medicală!
  O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

  Întrebări fără răspuns:
  • De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?

  • Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?

  • De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?

  • De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării?

  • De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

  • Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului?

  • De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

  Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
  1 Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
  2 Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
  3 Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
  4 „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
  5 În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
  6 Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare .
  Mai multe detalii la:
  http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

  Nu faceţi vaccinul şi
  nu lăsaţi pe nimeni să-l facă!

  Nu aşteptaţi
  până în ziua vaccinărilor!
  Informaţi-vă apropiaţii
  de acest vaccin periculos!

  cand am citit m-am

  flory83
  Participant

  cand am citit m-am ingrozit….virusul a fost creat in laborator…..doamne ce oameni….

  da, flory, a fost creeat in

  michi
  Participant

  da, flory, a fost creeat in laborator si lasat pe omenire, industria farmaceutica e cea mai mare mafie!!!!!!!!!!1

  inn germania nu e nici un

  michi
  Participant

  inn germania nu e nici un vaccin obligatoriu, si sa stii ca nimeni nu se grabeste sa-l faca, sint si medici cre refuza categoric sa faca acest vaccin.

  dumnezeule…..si cati au

  flory83
  Participant

  dumnezeule…..si cati au murit din cauza acestui virus…..

  flory, de ce crezi ca sint

  michi
  Participant

  flory, de ce crezi ca sint eu asa impotriva vacinurilor? de ce crezi ca mi-e asa de greu sa-mi vaccinez copii? tocmai pt. ca stiu ce nu face industria farmaceutica pt. a cistiga bani, baga si R… in el. Asda e si cu medicamentele, unele mai mult imbolnavesc decit fac sanatos, dar cine stie asta? mai ales la voi in ro, se cistiga bani la greu, farmacii sint la fiecare colt de strada, crezi ca-i pasa cuiva de copilul tau?

  e tragic

  flory83
  Participant

  e tragic Sad Sad Sad Sad Sad Sad

  (Fără subiect)

  flory83
  Participant

  Sad

  vai de mine unde s_a

  noelia1987
  Participant

  vai de mine unde s_a ajuns……incredibil….

  da, noelia, cand am citit nu

  flory83
  Participant

  da, noelia, cand am citit nu mi-a venit sa cred ce pot face unii oameni pt bani…..

  buna.dar nu aty vazut ca si

  siculina
  Participant

  buna.dar nu aty vazut ca si antigripalul are4 ceva pt.ca baiatul meu se imbolnaveste foarte rau daca il fac.am observat asta acum 3 ani cand lam facut.de atunci nu il mai facem.

  da, cica nu contine toate

  flory83
  Participant

  da, cica nu contine toate tulpinile….si dk te imbolnavesti de o tulpina care nu este continuta de vaccin, te imbolnavesti f rau. eu intr-un an am facut vaccinul antigripal si am fost racita din oct pana in martie continuu……….

  styu ca noi am fost

  siculina
  Participant

  styu ca noi am fost internaty la reanimare.din cauza vaccinului antigripal asa ca nul facety nici voi .si styti care era treaba?nu era de la medicul de familie,dintrala care se face la mai multi dintru-o fiola.era la 40 din farmacie…cica mai bun…

  si eu doar ce am citit. am

  floricica
  Participant

  si eu doar ce am citit. am observat ca se face mult tam tam pe acest subiect mereu la stiri la tv si in presa si lumea intra in panica fara foarte multe motive. nici eu nu doresc sa fac acest vaccin

  am sa trimit si eu mai

  floricica
  Participant

  am sa trimit si eu mai departe aceste articole

  gripa porcina

  blondutza
  Participant

  groaznik din ce in ce mai rau ce viitor au copiii nostri ?ce ne mai pregatesc astia in laboratoarele lor ?este infricosator am intalnit multe mamici speriate care sunt mai mult decat dispuse sa faca acest vaccin peste tot in bucuresti ar face orice.akum k a inceput vaccinarea de toamna am tot facut la bebei prin zona mea antigripal a innebunit lumea dar ku uni nu poti vorbi le zici k mai mult fac rau ca trebuie sa isi formeze si bietul copil imunitate singur da ei nu aud sau nu le pasa au incredere in ele.nu stiu de ce.stiti ce ma sperie pe mine faptul ca isi vaccineaza copiii fara ca macar sa ii intereseze aceste lucruri si apoi se plimba prin mall-uri,supermarketuri etc locuri aglomerate.cine ii mai intelege?

  miuta, citeste aici legat de

  flory83
  Participant

  miuta, citeste aici legat de gripa porcina

Vizualizare 17 articole - 1 la 17 (din 17 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Citeste si

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:

Distribuie prietenilor tai!

NOUTATI DE LA RO-MAMMA
INSCRIE-TE la newsletter si primesti ultimele noutati.