rota vırus – intrebari si raspunsuri

 • De stıe cıneva vaccın ROTA VIRUS se face ın Romanıa ?, Va rog sa mı spunetı sı mıe.
  Sunt cu fetıta ın Turcıa am nascut o aıcı sı are aproape doua luı, vrem sa plecam acasa ıar doctorul nostru de aıcı a spus de se face ın Romanıa sa l facem acasa acest vaccın , de nu o sa ıl fac aıcı.

  Exista vaccin anti rotavirus dar nu e inclus in vaccinarile obligatorii .

  Multumesc de sfat dar te rog spune mı se gaseste ın farmacıı?Tu a facut acest vccın?

  Baiatul meu a facut rotavirus, am fost internati la Medlife pt 1zi jum; Acest virus se manifesta foarte agrsiv dand scaune extrem de diareice si varsaturi din miunt in minut, cu pericol de deshidratare foarte rapida; daca esti prevenit de faptul ca un copil nu poate ramane deshidratat si ii dai cu lingurita ceai din 5 in 5 min (nu mai mult de 1 ling) ii tii temp sub control care ajunge la 41C nu te sperii atunci totul este OK. Eu la-m tratat homeopat, dar ne-am speriat cand am ajuns la 41C si am fugit la spital; medicii nea0u spus ca a fost bine hidratat dar ca il putem interna; i-au facut analize din scaun a iesit rotavirus si dupa 1 zi jum am plecat acasa refacuti; acum are imunitate ceea ce un vaccin da doar pe o scurta perioada de timp; in p[lus prea multe vaccinuri facute agreseaza sistemul imunitar si duc la un fond foarte alergic pentru copii.

  In farmacii nu se gaseste acest vaccin. Se procura prin intermediul medicului de familie. Medicii de familie au legaturi cu reprezentantii firmelor care comercializeaza vaccinul.

  Ro-Mamma
  Logo