greturi… – intrebari si raspunsuri | Ro-Mamma

 • Buna mamicilor…Vreau sa va intreb vi se intampla sa va treziti cu greturi si dureri de cap??? Eu de cand am nascut mereu sunt asa…pana pe la amiaz abia ma pot misca…am si ameteli..oare ce poate sa fie?

  lipsa de calciu,lipsa de odihna..si mie mi se intampla dupa nastere si cat alaptam,nu mereu dar se intampla..nu te ridica din pat cu stomacul gol,papa un fruct sau un biscuite,o cana cu lapte..mami nu iti permiti sa fii bolnavioara

  multumesc Anca…se poate si oboseala..dorm fff rau nu stiu de ce..ma trezesc fara motiv..chiar daca bebe doarme..cateodata ma trezesc caut suzeta fac lapte…asa fara nici un motiv..nu stiu ce e cu mine..

  si mie mi se intampla si in prezent sa am ameteli…..suntem obosite, poate si o lipsa de ceva vitamine….. papa bine si sanatos si ai grija de tine!!!!

  Nustiu daca alaptez , dar tu ai nevie de vitamine dupa nastere, cand alaptam medicul de famiie mi-arecomandatsa beau ceai cu lamaie si sa iau pastilute ferro-gradumet.
  Se mai recomanda si magneziu la proaspetele mamici, incearaca sa intrebi la farmacie, ca si unele farmacisete vor sti ce sa-ti recomande.

  are dreptate diancik..mie pediatra lui iannis mi.a recomandat -multi.centrum materna.pe timpul alaptarii…sincer ma simteam bine,bine de la ele

  Ro-Mamma
  Logo