curge nasul – intrebari si raspunsuri

 • eu ii dau raluca la baietelul meu picaturi nasic pt copii si nu are probleme e apa de mare nu e altceva.daca nu functioneaza incearca cu olynth pt copii e bun si acela.

  nu este apa de mare are aceiasi compozitie cu olynthul.Draga raluca si stranuta sau doar ii curge nasul? Sa nu fie o rinita alergica daca si stranuta si atunci poti incerca si cu Vibrocil pic daca nu cere sfatul medicului.

  trebuie umezit nasucul cu ser fiziologic. e foarte important ca bebele sa fie scos ca aer. nu este nimic grav. se intampla des la bebei. fetita mea a patit o data tot asa si 2 saptamani i-a fost nasucul infundat si nu i-am dat niciun medicament. doar ser fiziologic. cand avea multi muci ii curatam cu batista bebelusului. am incercat si metoda cu ceapa a lui michi si totul a fost ok. acuma de vreo 4 luni nu am mai avut probleme cu ea. s-a mai discutat pe tema asta. cauta sa vezi ce au mai scris mamicile.

  fetitei mele i curge nasul ce tratament folositi pt nas sa nu mai curga nu tuseste nu face febra doar nasul si daca a avut efect sa imi spuneti

  Ro-Mamma
  Logo