Bine ati venit pe forumul Ro-Mamma!

Ro-Mamma nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul nici unui subiect, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii subiectelor, comentariilor, mesajelor isi asuma intreaga responsabilitate.

Ro-Mamma are aproape 2 000 de utilizatori inregistrati si pentru a pastra forumul la fel de activ si prietenos va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

INREGISTRARE:
- Inregistrarea pe forum cu un nick obscen sau jignitor, precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului.
- Administratorul isi rezerva dreptul de a micsora sau a sterge fara preaviz orice avatar care este gasit necorespunzator de catre administrator.
- Este permis numai accesul persoanelor care au implinit 18 ani. Persoanele care nu au implinit 18 ani si totusi si-au facut un cont pe acest forum li se va sterge contul.
- Orice utilizator care este proprietar, administrator sau moderator pe un forum cu o tema similara cu ro-mamma nu poate face parte din comunitatea ro-mamma.

LIMBAJUL:
- Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
- Nu insultati nici un alt utilizator de pe forum. Nu instigati conflicte intre utilizatori. Nu este permis atacul la persoana. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.
- Scrieti la subiect. Nu scrieti comentarii care nu au nici o legatura cu subiectul la care scrieti.

ADMINISTRATORUL:
- Administratorul (Mamalet) este persoana care detine acest forum si se ocupa de partea sa tehnica si administrativa dar si de moderarea forumului.
- Administratorul are drepturi nelimitate in gestionarea forumului, poate lua orice masura fara preaviz si nu raspunde in fata utilizatorilor pentru actiunile sale.
- Administratorul nu are obligatia de a raspunde la intrebari pe forum, va puteti adresa lui prin formularul de "Contact". Orice subiect adresat adminului pe forum va fi sters iar persoana care a pus subiectul va fi sanctionata. Folosirea de limbaj neadecvat in corespondenta cu adminul poate atrage dupa sine suspendarea contului.

SANCTIUNI:
- Orice subiect sau comentariu care nu respecta prezentul regulament va fi editat sau sters.
- Nerespectarea vadita a avertizarilor primite din partea administratorului acestui forum poate duce la suspendarea sau blocarea contului.
- Sunt permise exceptii in functie de caz, dar nu sunt acceptate incalcarile sistematice ale regulamentului.

LINKURI SI RECLAME:
- Orice forma de reclama este strict interzisa.
- Pentru a face reclama la firma sau pagina dvs. de web pe forumul nostru va rugam folositi formularul de "contact".
- Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a legaturilor spre alte site-uri sau forumuri.

ALBUMELE DE POZE:
- Daca cereti un album de poze inseamna ca sunteti de acord ca pozele voastre din album sa fie publicate pe Ro-Mamma.
- Ro-Mamma nu isi asuma nici o responsabilitate fata de nici o poza prezenta in albume
- Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz orice poza considerata de admin necorespunzatoare.

MESAJE PRIVATE:
- Nu toti utilizatorii au acces la mesaje private.
- Orice scrieti pe Ro-Mamma ajunge in baza noastra de date.
- Nu abuzati de mesajele private. Trimiterea aceluiasi mesaj la mai mult de 2 persoane este detectata de sistemul nostru ca abuz de mesaje private, mesajele nu mai ajung la destinatie si contul dumneavoastra poate fi blocat.

PARASIREA FORUMULUI
- Orice utilizator este liber sa paraseasca forumul. Continuarea folosirii sitului dupa ce utilizatorul a declarat ca doreste sa paraseasca Ro-Mamma este considerata incercare de instigare si contul ii va fi blocat sau sters.
- Orice incercare de atragere a membrilor Ro-Mamma pe alte forumuri de catre vreun utilizator, mai nou sau mai vechi, va atrage dupa sine suspendarea definitiva a utilizatorului respectiv.

ATENTIE:
- Prezenta pe forumul Ro-Mamma ca utilizator este un privilegiu si nicidecum un drept! Regulamentul este valabil pentru toti utilizatorii forumului noi sau vechi.

- In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul regulament puteti opta dupa inscriere la stergerea contului Dvs.
- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu cele scrise aici.
- Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii noului regulament, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului indiferent daca l-ati citit sau nu.

- Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament.