Cel mai frumos cadou de Mos Craciun

Cel mai frumos cadou de Mos Craciun

... pentru un copil este ...
    ... OCAZIA DE A DEVENI EROU DE POVESTE

Daruiti-i mica cartulica cu coperta tare, lucioasa cu desene frumoase. Va fi incantat sa descopere ca POVESTEA CARTII este CU SI DESPRE EL, despre familia si prietenii lui, orasul lui si multe altele!

Copilul dvs. va fi incantat cand isi va vedea NUMELE PRINTAT IN PROPRIA LUI CARTE. Imaginati-va doar cat de entuziasmat va fi; aceste carti nu numai ca il vor face sa ii creasca respectul de sine, nu numai ca ii vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lui toata viata.

Si toate astea la un PRET FOARTE ACCESIBIL. Plata se face in sistem ramburs la primirea coletului prin posta.

PRET CARTE:
Producator: 29 RON
Cu reducere ro-mamma numai: 25 RON
(plus 7 RON taxe postale)

VALOARE SENTIMENTALA:
inestimabila

Cartile acestea reprezinta cel mai frumos cadou pentru copilul tau, finuta ta, nepotelul tau, bebelusul prietenei tale sau fata colegei tale. Orice copil merita si ar fi incantat de o astfel de carte.

Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi. Va prezentam mai jos cele 3 carti pe care le puteti darui.


"Salveaza-l pe Mos Craciun!"

In cartea "Salveaza-l pe Mos Craciun!" copilul al carei erou principal este are parte de o aventura in urma careia realizeaza ca de fapt importante nu sunt numai darurile pe care le primeste in noaptea de Ajun ci dragostea, familia si prietenii.

     COMANDA ACUM CARTEA "SALVEAZA-L PE MOS CRACIUN">>

"Vremea colindelor"

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.

E timpul ca povestile sa cada din cer precum fulgii de nea, doar e Vremea Colindelor!

     COMANDA ACUM CARTEA "VREMEA COLINDELOR">>

"Un cadou special"

Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului caruia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni.
In carte apar numele copilului, data nasterii, ora la care s-a nascut, numele parintilor, vizitatorii, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului (optional) greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere, orasul,etc.

     COMANDA ACUM CARTEA "UN CADOU SPECIAL">> 

Iata ce spune o mamica de bebelus:
"Va multumesc frumos pentru carte. Este extraordinara. Sincer, cand am deschis-o mi-au dat lacrimile. Eram in tramvai asa ca a trebuit sa fiu cat de cat rezonabila. Oamenii nu aveau de unde sa stie ca erau lacrimi de emotie. Va multumesc frumos. Chiar daca Patrick nu poate inca sa perceapa valoarea sentimentala a acesteia, sunt ferm convinsa ca, daca peste catva ani o va rasfoi il vor incerca aceleasi emotii ca si pe mama lui. Va multumesc frumos inca o data."

Fazekas Brigita-Oradea

...si ce spune un tatic de baiat de ...25 de ani:

"Nu credeam vreodata ca o carte poate sa scoata la lumina sentimente si trairi pe care le credeam imposibil de retrait. Dupa ce le-am citit cartea "Un cadou special" sotiei si baiatului meu de 25 de ani...da 25 ani, sotia avea in ochi lacrimi de fericire iar Marius, fiul meu, m-a imbratisat cum nu o mai facuse de multi ani de zile. Va felicit sincer pentru ceea ce faceti si va urez mult succes in continuare."

Stefan Pacearca - profesor


COMANDA ACUM CARTEA "SALVEAZA-L PE MOS CRACIUN">>

COMANDA ACUM CARTEA "VREMEA COLINDELOR">>

COMANDA ACUM CARTEA "UN CADOU SPECIAL">>
PRET CARTE:
Producator: 29 RON
Cu reducere ro-mamma numai: 25 RON
(plus 7 RON taxe postale)

VALOARE SENTIMENTALA:
inestimabila