Dezvoltarea bebelusului

Primul an de viata al copilului este hotarator pentru dezvoltarea sa optima in viitor. In acest prim an bebelusul tau creste si se dezvolta intr-un ritm rapid. Invata sa zambeasca, sa-ti raspunda mangaierilor tale, sa se rostogoleasca, sa se ridice in picioare, sa mearga de-a busilea, sa gangureasca, apoi sa spuna primele cuvinte si sa mearga in picioruse.

Iar tu, mamica lui, trebuie sa fii pregatita pentru a-l ajuta in toate incercarile de a culege informatii despre tot ceea ce e nou in jurul lui si sa te poti bucura de aceasta experienta unica a maternitatii.

Ro-mamma iti expune in paginile care urmeaza informatii legate de dezvoltarea somatica si psihomotorie a bebelusului in fiecare luna a primului an de viata.

Vrem in acelasi timp sa te atentionam ca fiecare copil creste si se dezvolta intr-un ritm propriu si ca este inutila compararea bebelusului tau cu altii de aceeasi varsta.

Da click pe luna care indica varsta bebelusului tau ca sa afli informatii legate de cresterea in greutate si lungime precum si despre dezvoltarea psiho-motorie, dar si sfaturi despre alimentatia acestuia.

Bebelusul la 1 luna
Bebelusul la 2 luni
Bebelusul la 3 luni
Bebelusul la 4 luni
Bebelusul la 5 luni
Bebelusul la 6 luni
Bebelusul la 7 luni
Bebelusul la 8 luni
Bebelusul la 9 luni
Bebelusul la 10 luni
Bebelusul la 11 luni
Bebelusul la 12 luni